Skip to main content

Titlul acestui articol este, de fapt, numele unei serii de evenimente pe care Dana Săvuică începe să o deruleze. Primul eveniment din această serie a avut loc pe data de, în frumosul loc ce este Galateca. Am ajuns acolo exact cu 3 minute înainte de începerea evenimentului, mi-am făcut loc prin mulţimea de femei şi mi-am găsit un locşor din care să privesc la ce avea să se întâmple acolo.

Principalele subiecte abordate au fost, cum probabil vă aşteptaţi, din fashion şi beauty. Cum să nu îţi placă să petreci câteva ore ascultând vorbindu-se despre aşa ceva?

Printre speakeri s-au numărat Ioana Cioroianu – manager medical Farmec; Alexandra Caciuriac – Make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu – hair-stylist Stagio Style şi renumitul stilist, Maria Andrei. Ni s-a introdus brandul Farmec, deşi eu îl ştiam şi folosesc deja multe produse de la ei. Alexandra Caciuriac ne-a vorbit puţin despre tendinţele din make-up din această vară. Georgiata Stavrositu e o simpatică şi chiar m-a convins să o invit să îmi ofere un interviu despre îngrijirea părului şi coafură. Iar Maria Andrei ne-a vândut câteva ponturi despre reguli clasice în ceea ce priveşte eleganţa unei ţinute, reguli ce sunt de multe ori lăsate deoparte.

Am avut parte şi o prezentare de modă semnată Eli Lăslean, . M-am îndrăgostit de pălăriile pe care le-am văzut în prezentări. Uşor uşor, cred că o să îmi îndrept mare parte din atenţie asupra acestor accesorii.

Tot în cadrul evenimentului, editura Litera a lansat o carte despre make-up, „Curs complet de machiaj” de Boris Entrup, că tot am vorbit perioada asta despre cursuri de machiaj. Am primit şi cadou din partea editurii o cărticică cu sfaturi de machiaj.

De asemenea, la eveniment am avut parte de minunata companie a Alteţei Sale Regale Principesa Maria a României.

Cu părere de rău, trebuie să vă spun că am uitat aparatul foto acasă, motiv pentru care mă văd nevoită să preiau câteva poze de la fotografii evenimentului.

Kisses & Hugs

Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei

Traieste Inteligent cu Dana Savuica

Traieste Inteligent cu Dana Savuica

Traieste Inteligent cu Dana Savuica

Mă puteți urmări și pe Facebook, Instagram si Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

2 Comments

  • Ira spune:

    Te-am zarit tocmai cand incepea un speaker sa vb, imi pare rau ca n-am apucat sa te salut. Si pentru mine a fost prima data su nu mi s-a parut asa rau precum ma asteptam, din ceea ce auzisem 🙂
    Locul a fost superb si am admirat tinute indraznete 🙂
    Sper sa se indeplineasca ce ai zis la final!

    • cristiacornea spune:

      Hey there!! Nu-i bai, ne putem vedea si cu alta ocazie. Nu ne trebuie eveniment cu dichis ca sa stam la un pahar de vorba.

      Iti multumesc pentru votul de incredere! Si eu sper sa fie asa cum am zis in finalul articolului!

      P.S. Comentariul era pentru articolul cu Digital Divas, nu? Apare aici, nu stiu de ce.

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights