Skip to main content

Bună, fetelor! Săptămâna trecută, vineri, am fost în vizită la SlimArt, o clinică de estetică medicală, pentru nişte analize şi tratamente. Norocul meu este că una dintre clinici, cea de la Floreasca, e pe lângă locul unde lucrez, aşa că am putut să fug 2 ore de la birou, pe o vreme nasoală rău şi să mă relaxez pentru weekendul prelungit ce avea să vină.

Ce m-a atras cel mai tare la ideea de a merge la această clinică a fost aparatul Skin Analyzer. Poate cel mai sincer dermatolog, el poate vedea în profunzimea pielii. El analizează toate straturile pielii şi indică nevoile de îngrijire ale tenului. Pe baza rezultatelor de la Skin Analyzer, mediul dermatolog îţi prescrie şi personalizează tratamentul, în funcţie de e probleme ai sau n-ai.

Am fost foarte curioasă să fac nişte astfel de analize. Neavând probleme grave cu tenul, m-am culcat pe-o ureche şi m-am mulţumit cu îngrijirea minimă recomandată. Bine, hai să băgăm aici şi lipsa timpului şi oboseala (dar ştiţi că sunt numai texte). Dar ceea ce am înţeles ÎNCĂ O DATĂ e că realele probleme sunt în interior, nu în exterior.

skin analyzer

skin analyzer

Aparatul Skin Analyzer arată ca în pozele de mai sus, iar eu, practic, mi-am băgat capul în el. Acolo mi s-au făcut câteva poze, pe baza cărora, medicul dermatolog din imagine, Dana Bratu, mi-a făcut o analiză a problemelor tenului.

skin analyzer

skin analyzer

Să începem cu începutul!

  1. Am tenul foarte uscat, ceea ce m-a surprins pentru că trăiam cu impresia că îl hidratez suficient. Dar se pare că nu.
  2. Nu am probleme cu porii dilataţi decât foarte puţin pe nas, unde, bineînţeles, am şi puncte negre. Dar e un lucru normal, nu e cazul să mă chinui prea tare.
  3. Surprinzător, nu am riduri acolo unde e cel mai probabil că o femeie să aibă, adică la ochi sau gură, ci pe frunte. Cum s-a întâmplat asta? Se pare că am nişte mişcări ale feţei atunci vorbesc care au determinat cele două riduri evidente de pe frunte.
  4. Problemele cu cearcănele le voi avea forever (happy me), dar le mai pot estompa, pe lângă machiaj, printr-un gel de la A&D Pharma, pe care Dana mi l-a recomandat şi despre care voi scrie la un moment dat.

După ce am mai povestit cu Dana despre produse cosmetice şi blogging, căci, da, are şi ea un blog, m-a trimis la tratamentul facial potrivit pentru nevoile tenului meu. Aici aveti link catre blogul Danei, citiţi-l că aflaţi lucruri interesante.

WishPro

 

diamond peeling

 

Ceea ce vedeţi mai sus este tratamentul Diamond Peeling combinat cu WishPro. Amanadoua sunt confortabile, noniritante şi nedurerose. Ba chiar nu aş mai fi plecat de acolo. Au durat în total 40 de minute, dar au fost atât de relaxante, încât după m-am simţit ca şi când am ieşit de la spa.

Aceste două tratamente fac piele catifelată, fermă şi strălucitoare (şi credeţi-mă pe cuvânt că se vede imediat după tratament). Făcute constant, elimină ridurile fine de expresie, elimină petele pigmentare şi pistruii. Atenuează cearcănele () şi elimină cicatricile  de la acnee.

În câteva cuvinte, redă prospeţimea şi vitalitatea tenului, corectează imperfecţiunile acestuia şi, în final, atenuează şi elimină ridurile.

Închei spunându-vă că am şi temă pentru acasă. Trebuie să am mare grija de hidratarea tenului, mai ales după tratament, când pielea poate să absoarbă mult mai bine crema.

!!!

Mai mult decât atât, am o surpriză şi pentru voi. Pentru următoarea săptămână, încă veţi mai găsi preţurile de Black Friday la analizele şi tratamentele de care v-am zis mai sus. Mai multe detalii găsiţi aici şi aici.

Vă puuuuup!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights