Skip to main content

Pe data de 9 Noiembrie 2016 în cadrul Facultăţii de Drept, în amfiteatrul Aula Magna, va avea loc prima conferinţă dedicată antreprenorilor din România. La iniţiativa Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor din România, speakerii internaţionali sub bagheta lui Perry Timms, îşi dau întâlnire în cadrul Beauty of Entrepreneurship – prima conferinţă internaţională despre antreprenoriat, leadership, femei în afaceri şi nu numai.

Beauty of Entrepreneurship

Si pentru ca foarte multe femei nu isi cunosc inca adevarata putere si valoare, acesta este momentul in care se pot regasi. Speakerii nostri va vor oferi tot suportul lor, printre care si Yvette Larson care ne transmite gandurile ei:

“9 Noiembrie 2016 – este ziua in care va vom aduce scanteie si magie. Pe langa asta, veti obtine informatii pe care le veti putea transforma in unelte pentru a va atinge telurile, oriunde va veti afla in drumul vostru antreprenorial. Femeile sunt excelente comunicatoare si bune claditoare de relatii. De aceea Social Media este pentru noi, femeile. Vom discuta despre cine sunteti voi , ca si valori si incotro va doriti sa va indreptati, ca si viziune. Vom discuta despre superputerile voastre, ca si talente si aptitudini si cum puteti sa aveti un impact pozitiv asupra lumii folosindu-va de aceste daruri. In decursul evenimentului ne vom impartasi unii altora provacarile prin care am trecut si succesul obtinut , ne vom sustine reciproc si vom crea un cadru inspirational, in care ne vom incuraja si vom reusi sa fortificam comunitatea de antreprenori din Romania!”

Yvette Larson este un strategist in Social Media, fondatoare a website-ului Bucharest Lounge dar a altor pagini despre Romania. Este scriitoare si totodata jurnalista prin intermediul blogului de pe website Bucharest Lounge si pe Republica.ro.

Printre subiectele principale care vor fi dezbătute în cadrul conferinţei, se numără:

Rolul social media în business şi implicit în antreprenoriat – Pentru că trebuie să ne adaptăm cu rapiditate şi uşurinţă, iar dezvoltarea tehnologiei joaca un rol important în acest sens;

Abordarea corectă şi surpinderea esenţei fiecărei situaţii, dar şi esenţa ta – Pentru că trebuie să devii un bun analist, să fii mereu pe fază şi întotdeauna să ştii să îţi recunoşti valorile tale şi pe ale celorlalţi;

Ce înseamnă de fapt să fii leader?  – O întrebare la care este imperios necesar să îţi răspunzi în momentul în care iei decizia să devii antreprenor şi nu numai. Doar că în antreprenoriat vei fi “testat” în fiecare zi pentru abilităţile de leadership, chiar dacă este vorba doar de tine sau ai şi câţiva angajaţi sau parteneri;

Cum îţi alegi echipa potrivită? Şi iată că este nevoie de intuiţie, obiectivitate şi din nou abilităţi de leader pentru a reuşi să îţi formezi echipa de care ai nevoie. Relaţiile interumane sunt de fapt filtrul tuturor rezultatelor pe care le obţinem pentru că trăim într-o societate şi avem nevoie unii de ceilalţi pentru a realiza şi atinge obiectivele dorite.

Beauty of Entrepreneurship înseamnă multe alte subiecte interesante şi poveşti ale unor oameni care au avut curajul să îşi urmeze visul, speakeri internaţionali care vor transforma o conferinţă într-un eveniment grandios care se doreşte să devină recurent în România.

Printre speakerii prezenţi  în cadrul conferintei Beauty of Entrepreneurship se numără:

Perry Timms – speaker TEDx cu peste 20 de ani de experienţă în adaptarea lumii de business cu schimbările din tehnologie şi dezvoltare organizaţională, fondator al PTHR (People and Transformational HR); Penny Haslam – speaker profesionist, cu experienţă în jurnalism de business în cadrul BBC, în prezent specializată în consultanţă media şi formare profesională; Karin Tenelius – speaker, inventator, autor, antreprenor. O persoană ambiţioasă şi cu darul de a motiva pe toţi cei care o cunosc; Julie Bishop – specialist în social media şi recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, în branding şi marketing; Branislava Antovic – blogger şi fashion stylist din Serbia, antreprenoare şi pasionată de lumea modei; Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeză care a vrut să facă cunoscută întregii lumi frumuseţea României; Maria Andrei – în prezent organizator şi director artistic al evenimentelor de fashion. Maria are o vastă experienţă în lumea modei ca fashion stylist, având în portofoliu colaborări cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro şi multe altele; Paul Renaud – Certified Executive Coach (ICF), specializat în performanţă profesională, marketing şi neuroştiinţe. Speaker TEDx şi autor al cărţii “A networking book”; Amalia Iscu – co-fondatoare a şcolii de dans Tango Tangent, pasionată de tango, instructor şi dansator profesionist; Gilbert Iscu – co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar şi de marketing, ocupându-se de imaginea şi întregului cadru de marketing şi creaţie al şcolii şi Daniel Măndiţă – co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbări profesionale până când a descoperit frumuseţea antreprenoriatului, urmându-şi pasiunea: Tango.

Conferinţa se va încheia cu o Gala de premiere şi cocktail party care vor fi gazduite de Sheraton Bucharest Hotel. Mai multe detalii pe: http://anaa.ro/

Biletele pot fi luate in format electronic de pe site-urile: www.bilete.ro; www.eventim.rowww.bilet.rohttp://www.startickets.ro/;  www.ticketnet.ro. Biletele pot fi achizitionate si prin cerere pe email catre cristina@anaa.ro

Mai mult decat atat, exista o oferta speciala pentru grupuri de minim 5 persoane: pachetul 5 dimensiuni ale Frumusetii. Vino alaturi de prietenii sau colegii tai si poti beneficia de un discount de 15 % pentru biletele achizitionate.

Ce ziceți? Ne vedem acolo?

 ❤

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights