Skip to main content

Later edit: Cele 2 castigatoare ale voucherelor sunt Alexandra L şi Amy. Vă mulţumesc pentru înscriere şi felicitări!

Hello,

Ţi-am povestit prin octombrie că am testat pentru prima dată conceptul de virtual reality şi am rămas fascinată. Şi ţi-am mai povestit că am fost pe fundul oceanului şi pe Everest. Şi a fost o senzaţie milimetric aproape de realitate.

E o experienţă foarte faină pe care o recomand din toată inima. E super fun. Au şi multe jocuri, poţi veni cu gaşca să faci întreceri de tras cu arcul, de fruit ninja şi multe, multe alte jocuri super provocatoare.

De asemenea, mi se pare o idee genială pentru teambuilding-uri în firmele micuţe, căci nu există spaţiu chiar atât de mare. Anyway, e o idee super bună şi se pot face multe, creativitate şi deschidere să existe.

Dacă nu ai citit povestea mea de la Gateway VR Studio, te invit să o faci aici. Mai mult decât atât, trebuie să ştii că aceştia au nişte oferte speciale pentru luna decembrie şi le poţi vedea mai jos. Sunt special concepute să poţi veni cu prietenii tăi şi să te distrezi altfel într-o seară.

oferta-de-iarna-gateway

Mai mult decât atât, am şi eu o surpriză pentru tine. În colaborare cu Gateway VR Studio, am 2 vouchere de o oră de oferit. Îl poţi folosi pentru tine timp de o ora sau îl poţi împărţi cu un prieten, fiecare câte 30 de minute.

Ce trebuie să faci?

 1. Like cristiacornea.ro.
 2. Like Gateway VR Studio.
 3. Lasă-mi comentariu cu numele tău de Facebook. Şi să îmi spui, te rog, şi dacă ai mai încercat sau nu VR-ul până acum.

Voi alege câştigătorii pe 25 decembrie, ora 12:00. Mult succes!

Semnat,

Cristia C.

 

3 Comments

 • Madalina spune:

  Mădălina Elena Dinu
  Am citit povestea ta si as vrea sa experimentez si eu

 • Alexandra L spune:

  Lungana Alexandra Alina pe facebook! Nu am mai incercat dar cred ca este o experienta interesanta!????

 • Amy spune:

  Inca o chestie draguta la tine pe blog 😀 Alexandra Duica e numele de Facebook si nu, nu am mai experimentat acea senzatie, dar suna foarte interesant si distractiv, mai ales ca poti lua pe cineva drag cu tine. Weekend minunat sa ai :-*

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights