Din punctul meu de vedere, cea mai bună alegere ar fi brăduţul în ghiveci, pe care îl poţi planta primăvara. Dar ştiu că nu toată lumea dispune de curte sau nu are posibilitatea de a-l căra la bunici, la ţară, aşa că m-am gândit că ar fi cazul de nişte idei de brăduţi de Crăciun atipici şi prietenoşi cu natura.
O să încep prin a va prezenta minunatul brad din sufrageria mea. Trebuie să recunosc că nu am luat parte la crearea lui pentru că 1. Am fost plecată la Sibiu şi 2. Oricum sunt foarte clumsy şi mai mult aş fi încurcat decât ajutat.
Arhitectele creative cu care locuiesc au venit cu ideea de a face un brad din carton, pe care îl vor refolosi ulterior la proiectele lor pentru facultate. Mi s-a părut foarte mişto ideea de a folosi materiale pe care nu eşti obligat să le arunci după, ci să le refolosesti.
#christmastreeideas #december #winter #friendsnight #lovely
A photo posted by Antonia (@franci.lazar) on
În principiu, planul sună cam aşa: faci un schelet mare în formă de con, peste care lipeşti conuri mai mici pentru a crea forma unui brad. Evident, dacă vrei, poţi vopsi cartonul verde, iar dacă ai şi mai mult talent la desen, poţi desena globuleţe and other stuff. Fetele au ales să nu facă asta pentru că, aşa cum am spus anterior, îşi doresc să refolosească materialul.
Ştiu că în mintea ta e un singur gând: „Vreau să miroasă a brad în casă pentru că aşa simt cu adevărat Crăciunul”. Şi ai perfectă dreptate! Şi eu ador mirosul de brad în casă. E, practic, mirosul copilăriei mele, alături de cel de cozonac, obviously!
Am o soluţie extrem de simplă, să ştii! Poţi rupe o crenguţă micuţă de brad şi o poţi agăţa undeva în casă. Este suficient pentru atmosfera de care ai nevoie şi salvezi un brad, chiar dacă îl privezi de una dintre crenguţe.
Dacă nu te încântă ideea de brad din carton, Pinterest is your friend. Şi ca să îţi uşurez munca şi să îţi economiseşti timpul, am făcut o selecţie de idei despre care cred că-s uşor de implementat. Pick one! ♥