Skip to main content

Later edit: Cornea Andreea Emanuela este câştigătoarea voucherului care îi asigură 2 băuturi calde la Ramayana Cafe + cookies. Mulţumesc pentru participare şi felicitări!

Pentru că am ratat primele 2 zile de Blogmas, acum trebuie să mă revanşez cu câte 2 articole pe zi. Noroc că am multe surprize pentru voi, aşa că am de unde alege ce postez azi.

Deşi sper din toată inima că aţi vizitat măcar o dată Ramayana Cafe, un spaţiu cu adevărat exotic, prin muzică, decorul unic în Bucureşti, dar şi meniu, m-am gândit să vă dau un impuls în plus pentru a trece pe la cafeneaua pentru care mă ocup de comunicare.

Deşi sfatul meu este să testaţi unul dintre cele 70 de ceaiuri importate din toate colţurile lumii, nu am să vă oblig să faceţi asta, aşa că vă ofer un voucher pentru 2 băuturi calde, la alegere. La pachet vor veni şi prăjiturelele asortate, căci ce ar mai fi Crăciunul fără băuturi fierbinţi, atmosfera cozy şi cookies?!

Poţi să îţi iei prietena cea mai bună sau iubitul sau mama şi să mergeţi împreună la Ramayana Cafe, într-una dintre după-amiezile friguroase ce vor urma, şi să vă bucuraţi împreună de acest Decembrie.

Ce trebuie să faci tu este este foarte simplu şi vei vedea mai jos:

  1. Dă un like paginii cristiacornea.ro
  2. Dă un like paginii Ramayana Cafe.
  3. Lasă-mi un comentariu în care îmi spui ce ceai din meniul Ramayana Cafe îţi face cu ochiul. Ai meniul aici, la un clik distanţă.

Concursul este valabil până pe 25 decembrie, ora 12:00. când, prin random.org, voi extrage un câştigător.

Mult succes şi ţineţi aproape, căci mai vin concursuri! Vă pup

16 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights