Skip to main content

Recent, am descoperit un nou loc de unde îmi pot comanda cărţi. Ca să fiu sinceră, aveam câteva site-uri cunoscute, în care aveam încredere şi de la care îmi cumpăram de fiecare dată. Însă, uneori, mai descoperi şi alte locuri, mai ales că-s o împătimită a cumpărăturilor online. Atunci încep să analizez şi încerc să îmi dau seama dacă e ok, dacă e înclinat către nevoile clientului şi dacă merită să fac o încercare.

Aşa am ajuns la a găsi 3 motive pentru care mi-aş comanda ceva de pe site-ul Iuppy.ro.

1. Loc organizat

Cărţile sunt puse pe categorii, este foarte simplu de găsit ceea ce cauţi. Primul lucru în momentul în care am intrat acolo a fost să caut cărţi din categoria frumuseţe şi chiar am găsit ceva care să mă atragă. Dincolo de asta, există categorii de la parenting ( că tot e la modă acest subiect ), până la design, arhitectură. Există şi categoria de audiobook-uri şi ebook-uri, ceea ce demonstrează că este şi foarte bine aprovizionat şi există o gamă diversă de produse.

2. Cum cumpăr şi cum plătesc

Al doilea aspect pe care îl urmăresc este reprezentat de modalitatea de cumpărare şi de plată. Mă interesează timpul de livrare, cât e transportul, ce posibilităţi am, fie poştă, fie curier s.a.m.d. Din start, vreau să spun că mă atrage foarte tare faptul că transportul este 10 RON pentru orice zonă, fie în capitală, fie în afara ei, prin curier.

După asta, există 3 variante de comandă, online, prin telefon sau prin mail, ceea ce mi se pare o chestie lăudabilă.

3. Promoţii, cadouri

O să recunosc faptul că dacă un site de cumpărături îmi oferă reduceri sau cadouri în funcţie de comenzile pe care le fac, cu siguranţă poate câstiga un client fidel în mine. M-a atras la Iuppy.ro faptul că îmi oferă o carte cadou la absolut orice comandă, iar dacă mă abonez la newsletter, mai primesc un voucher de 20 RON cadou, which is perfectly fine for me. Dacă plăteşti cu cardul, mai primeşti 10% reducere. Cool, huh?

No, acum mi-am făcut şi un wishlist. Care conţine o singură carte. Dar pe care mi-o doresc mult, mult, mult, mult de tot. Şi care aici costă 39 RON, iar pe site-urile de pe care mi-aş fi comandat în mod normal costă 49 RON. Aşa că, probabil o să închei aici articolul şi mă mut pe site să fac prima comandă.

P.S. Trebuie să ştiţi despre această carte că este un must read al momentului. Este despre feminism, dar nu în sensul larg cunoscut, puterea de a deţine locuri de conducere în firme dominate cândva de bărbaţi şi despre frumuseţea de a fi divă, dacă prin divă înţelegem putere, tărie de caracter, inteligenţă şi creativitate. Am aflat despre această carte de la Gabriela Lungu, pe care o urmăresc pe Facebook şi care e un etalon pentru mine, în ceea ce priveşte domeniul de comunicare şi relaţii publice.

Lean In, Sheryl Sandberg

Kisses & Hugs

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights