Skip to main content

wonder little land

Acum ceva vreme, am primit pe mail o invitaţie într-o lume magică, lumea Wonder Little Land. Din primul moment, am simţit un vibe pozitiv din cuvintele lor şi am fost curioasă să cunosc mai multe despre ei. Ulterior, am primit la birou şi o mică atenţie din partea lor, un suculent (sper că nu greşesc şi chiar aşa se numeşte plăntuţa), alături de un reminder fain despre evenimentul ce avea să aibă loc pe 23 martie, în mansarda de la Simbio.

wonder little land

Wonder Little Land este un proiect făcut din pasiune și iubire pentru hand made. Poți să simți asta din momentul în care intri pe site-ul lor, iar daca îi cunoști pe oamenii care au pus afacerea pe picioare, te vei îndragosti pe loc de ceea ce ei numesc a magic affair.

Partea interesantă este faptul că toată această magică afacere a pornit înainte de nunta Iulianei, unul dintre owneri. Iuliana lucrează cu cifrele, însă, odată cu organizarea propriei nunţi, a realizat că sentimentul de a crea ceva cu propriile mâini este atât de plăcut, încât şi-a dorit să continue. Continuarea s-a concretizat în acest micuţ brand, dornic să crească şi să facă şi alţi oameni fericiţi.

wonder little land

Evenimentul de lansare a fost exact aşa cum mă aşteptam. Într-un loc foarte comfy şi intim, cu un pahar de punch în mână şi stând la poveşti, am descoperit produsele lor, hand made, unicate şi făcute cu dragoste. Ele au putut fi cumpărate direct de acolo, iar banii strânşi urmează să fie donaţi către Sense România, un ONG care sprijină copiii cu surdocecitate. Acest lucru m-a impresionat foarte tare şi nu mi-a mai trebuit nicio dovadă a faptului că lucruri minunate se întâmplă şi pe la noi, trebuie doar să deschidem ochii şi să fim puţin mai atenţi în jurul nostru.

Mi-am achiziționat şi eu o vază făcută de ei şi deja mi-a devenit dragă. Va fi unul dintre obiectele decorative din casă cu o încărcătură emoţională foarte mare. Şi va fi, de asemenea, simbolul că, dacă vrei ceva cu adevărat, este realizabil.

wonder little land

Mi-a fost, totuşi, greu să aleg, pentru că au o mulţime de chestii extrem de simpatice, în stilul vintage şi shabby chic, perfecte pentru orice tip de eveniment. Am făcut aşa o mică selecţie pentru voi, dar zău că trebuie să vedeţi cu ochii voştri pe site-ul lor.

wonder little land

wonder little land

Vă pup cu drag!

 

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights