Skip to main content

Azi, 20 decembrie 2016, am urcat primul clip pe Youtube. Anul trecut, cam pe vremea asta, notam în lista mea de rezoluţii pentru anul 2016 cu litere mari şi arcuite VLOGGING.

Ei bine, due to some personal reasons, nu am mai reuşit să mă apuc de vlogging, deşi am investit şi în aparatura necesară. Am încercat să îmi creez toate condiţiile, să nu mai am nicio scuză. Cumva, tot am reuşit să găsesc.

Uitându-mă în urmă, anul acesta a fost exact aşa cum trebuie şi voi dezvolta asta într-un articol separat. Dar parcă tot lipsea ceva. Ceva ce nu am îndeplinit. Şi mi-am dat seama că trebuie NEAPĂRAT ca până pe 31 decembrie 2016 să încarc primul video pe Youtube.

Fără niciun fel de regie, fără niciun plan, o seară cu prietenii la o ciocolată caldă s-a transformat în primul meu video pe Youtube. Evident că acest lucru nu ar fi fost posibil fără răbdarea prietenilor mei, cărora le mulţumesc.

Mai mult decât atât, a fost super, super fun şi cumva mi-a dat siguranţa să continui. Aşa că be aware, în ianuarie 2017 o să mai auziţi de Cristia Cornea, vloggerita. ???

Iar acum detaliile tehnice. În vlog veţi vedea 3 reţete de ciocolată caldă, iar mai jos vă las ingredientele.

  • Ciocolată neagră cu bezele: ciocolată la plic, lapte şi muuuulte bezele.
  • Ciocolată albă cu esenţă de vanilie: ciocolată albă la plic, frişcă, lapte şi beţe de vanilie (le găsiţi la Lidl).
  • Ciocolată neagră cu Oreo: ciocolată neagră la plic, Oreo, lapte şi frişcă.

Now enjoy!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights