Skip to main content

Cum spuneam mai demult, ceaiurile nu fac parte din rutina mea zilnica, insa am incercat recent sa imi induc placerea de a bea ceai. Am incercat sa asociez ceaiul cu momente importante dintr-o zi obisnuita. Bineinteles ca nu am reusit sa fac asta zilnic pentru ca am un program foarte flexibil si nicio zi nu seamana cu cealalta. Dar sunt cateva momente care se repeta si atunci am inclus si ceaiul in program.

Am sa va vorbesc putin desprea ceaiurile Fares, pentru ca am interactionat foarte mult cu acest brand in ultimul timp. Ce-i drept, si inainte stiam si foloseam produse de la Fares, insa acum, cand merg la supermarket, caut numai produse de la aceasta marca. Asta pentru ca am incredere in acest nume, in aceasta istorie si imi si fac bine.

Primele ceaiuri care imi plac la nebunie sunt cele pentru somn linistit si starea de bine. Au in compozitia lor un mix de plante care te calmeaza si iti dau o stare de liniste: roinita, lavanda, tei, musetel, maghiran, flori de hibiscus. Sunt foarte aromate si, daca mai adaugi si o lingurita de miere, e fantastic. Nu le beau in mod special seara, inainte de culcare, ci si cand incerc sa ma detasez putin de realitate si sa ma afund intr-o carte sau intr-un film.

unnamed

Un moment important, care rareori lipseste din traiul meu zilnic, este atunci cand ma asez la birou. Se intampla sa stau o zi intreaga, se intampla sa stau doar o ora. Dar incerc sa imi asez cana de ceai langa mine, chiar daca eram obisnuita sa o asez pe cea de cafea. Nu ma intelegeti gresit, nu am renuntat la cafea si nici nu o voi face, doar am schimbat putin cantitatea. De data aceasta, mi-am dorit ceva mai fresh, mai in acord cu presupusa primavara, si mi-am ales ceaiul cu lime si mandarine. E, de asemenea, un ceai foarte aromat si mai are in compozitie si flori de hibiscus. E un gust putin atipic, dar care iti gadila papilele gustative.

unnamed (1)

unnamed (3)

unnamed (2)

Dincolo de ceaiurile aceastea, am un dulap plin cu produse Fares, pentru ca, repet, imi plac si am prins drag de povestea lor. Am sa va prezint in continuare ce se mai gaseste la mine in casa:

Ceaiurile copilariei, musetel si tei. Sunt singurele ceaiuri pe care le tin minte ca le-am baut inca de cand eram copil. Cu astea m-a obisnuit mama si probabil nu vor lipsi niciodata din bucataria mea. Au efect calmant si imi place gustul ( asta e un lucru foarte important pentru mine ).

wsdfghj

Plantusin si siropul de ridiche neagra. Nu racesc foarte des, iar daca racesc, e destul de lejer. Dar tot prefer sa iau ceva naturist, care sa ajute putin corpul sa invinga virusul.  Cred ca toti va aduceti aminte siropul acela dulce de ridiche, pe care il facea mamaie sau chiar mama. Ei bine, au si cei de la Fares, care e foarte, foarte bun. Iar despre Plantusin va spun ceea ce probabil intuiti deja, este impotriva tusei. Eu recomand aceste produse pentru o raceala superficiala, nu ceva grav. In cel de-al doilea caz, e indicat sa va consultati medicul.

unnamed (7)

Echinacea cu propolis si vitamina C si Vitaminizant cu macese si catina. Ei bine, nu am lipsa de calciu si altele asemanatoare. Imunitatea nu imi pune probleme. Dar sunt zilele acelea in care pur si simplu nu te poti ridica din pat. Asta ori pentru ca ai avut o perioada aglomerata, ori pentru ca organismul tau chiar nu vrea sa coopereze. Si acelea sunt zilele in care il ajut cu ceva vitamine. Am incercat mai multe tipuri, deocamdata am ramas la cele pe care le vedeti in poza.

unnamed (4)

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights