Skip to main content

ConferinţELE sunt nişte conferinţe organizate de ele.ro şi dedicate femeilor. Vorbim despre femei de orice fel, nu numa bloggerițe şi jurnaliste. Vorbim despre ocazii de a ieşi din rutina zilnică şi a povesti despre subiecte care ne vizează pe noi, femeile.

Am aflat despre aceste conferinţe pur întâmplător, de pe Facebook, când Alina Gavrilă, Project Manager la ele.ro, a dat share. Şi am intrat să văd despre ce e vorba şi mi-a plăcut mult cum sună. Conferinţe gratuite, poate participa oricine, cu speakeri foarte buni şi teme de interes pentru femei. M-am înscris la ce mă interesa şi am aşteptat să vină timpul pentru ele.

Subiectele au fost următoarele: dezvoltare personală cu Andrada Dan, life coach, nutriţie cu Cori Grămescu, antrenor fitness şi nutriţionist, make-up şi hairstyle cu Raluca Luca, make-up artist, şi Ana Liţa, hairstylist, fashion cu Gabi Urdă şi Milona Hristov şi ginecologie cu dr. Moise Oana.

Deşi mi-aş fi dorit să ajung la absolut toate conferinţele, ultimele două săptămâni au fost super pline şi obositoare. Dar am fost, totuşi, la 3 dintre ele, suficient cât să-mi fac o părere.

1. Locaţia

Locaţia a fost centrală, accesibilă şi elegantă. Mercure Hotel se află pe la Piaţa Romană, e micuţ şi elegant. Am avut la dispoziţie cafea şi apă din partea hotelului. Şi chiar dacă începeau conferinţele la 6, eu tot simţeam nevoia de o doză mică de cafea.

2. Speakerii

Au fost super tari. Cori Grămescu e femeia model pentru mine şi o ştiţi din nenumăratele laude pe care i le aduc de fiecare dată când am ocazia. Ana Liţa, hairstylist, e o tipă superbă şi chiar am vorbit cu ea să facem un material foarte interesant despre cum să ne îngrijim părul. De asemenea, ceilalţi speakeri au fost aleşi foarte bine. Îi cunosc pe toţi, pe unii din mediul online, pe alţii de la alte conferinţe. Per total, însă, speakerii aleşi mi-au dat impresia de o selecţie destul de atentă, ceea ce e de lăudat.

3. Subiectele de discuţie

După cum le vedeţi enumerate şi mai sus, cred că s-au atins toate subiectele importante pentru o femeie. Speech-urile invitaţilor au fost scurte, dar la obiect, şi s-a alocat mai mult timp sesiunii de Q&A. Iarăşi, ăsta e un lucru de lăudat, pentru că femeile chiar au venit acolo cu multe întrebări şi chiar s-au lămurit anumite prejudecăţi legate ori de modă, ori de probleme ginecologie şi altele asemenea.

4. Goodie bags

Noi, bloggeriţele, suntem obişnuite să primim la evenimentele de lansare de produse sau altele din nişa de beauty & fashion pacheţele cu mici atenţii. Fiind un eveniment pentru publicul larg, cu 6 conferinţe a câte 30 de participante, nu mă aşteptam ca organizatorii să poată oferi o mică atenţie pentru fiecare participantă. Dar s-a întâmplat asta şi acest lucru denotă efortul organizatorilor.

No, acum poate vi se pare ciudată această abordare când vorbesc despre evenimente, pentru că nu am mai făcut asta până acum. Însă mi-au plăcut mult conceptul evenimentului, organizarea şi atmosfera de acolo.

Alina Gavrilă, te felicit aici, în gura mare, pentru iniţiativă şi aştept cu drag alte ediţii!!

Kisses & Hugs

P.S. Puteți intra și pe site-ul evenimentului pentru mai multe detalii: conferint.ele.ro.

Mă puteți urmări și pe Facebook,Instagram si Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights