Skip to main content

Food Bloggers Conference

Oh my God, oh my God! O nouă ediţie Food Bloggers Conference e pe drum! Nu-s eu amatoare de gătit, dar sunt amatoare de gustat/mâncat şi apreciez foarte mult oamenii care gătesc bine şi le şi place treaba asta. Am fost şi la prima ediţie a acestei conferinţe şi, pe lângă subiecte specifice acestei nişe, m-am bucurat şi de alte informaţii care se pot aplica în blogging pe orice temă. Aici vorbesc despre cum să facem fotografiile pentru blog şi care sunt regulile de bază pentru calitatea foto şi câteva lecţii de promovare.

Nu e necesar să mai menţionez ce am mâncat pe acolo şi câte poze am postat pe Facebook cu deliciile pe care le-am încercat. Mi-am înnebunit prietenii! Dar de ajuns cu ce a fost, puteţi citi şi aici.

Anul acesta, Evensys ne pregăteşte o nouă ediţie, pe data de 16 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Ceea ce se întâmplă nou faţă de anul trecut este că s-au adăugat workshop-uri pe diferite teme, care mi se par mai mult decât atrăgătoare. Temele sunt Food Photography, Meet the Chef, Blog Promotion, How to work with brands. Apoi avem conferinţa mare, mare, care reuneşte bloggeri de food, proiecte mişto pe pe partea asta, profesionişti din bucătărie şi mulţi alţii. Hai să menţionez câteva nume ca să vă faceţi o idee: Răzvan Exarhu, jurnalist, Chef Florin Dumitrescu, Marius Tudosiei, Băcănia Veche, Chef Florin Scripcă, Cristina Mazilu, Alexandru Negrea şi lista continuă mult de aici.

Nu o să mai vorbesc despre pauzele de cafea şi prânz. Pe lângă degustări, o să avem timp de networking. Şi simt nevoia să spun că mi-am dezvoltat abilităţile de a mă băga în seamă cu oamenii care îmi par interesanţi numa la evenimentele lui Manafu. Asta e o mică paranteză şi e important să ştiţi asta, faptul că dincolo de informaţii noi, conferinţele astea sunt fantastice pentru networking şi chiar am crescut prin prisma lor.

Va avea loc şi un after party la Berăria Siegfried Orhideea. Sper doar să pot rămâne, căci, de obicei, mă simt foarte obosită după conferinţele care ţin o zi întreagă.

See you there!

Mă puteți urmări și peFacebook,Instagram și Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

P.S. Pentru participare, puteți solicita o invitație aici: : http://2015.foodbloggers.ro/inregistrare.php. În cazul în care locurile s-au epuizat, va fi și o transmisiune live, so don’t be so sad!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights