Skip to main content

Despre Social Media Summit am tot scris în ultimii ani, fiind un eveniment de referinţă pentru mine când vine vorba de social media şi tot ce ţine de online. De 3 ani tot particip şi îmi place pentru networking, pentru că mă pune la curent cu trendurile din social media, pentru oamenii pe care i-am întâlnit şi pentru că de fiecare dată m-am întors acasă, pe lângă informaţii, cu cel puţin o colaborare sau un prieten nou.

social media summit

Programul arată aşa cum vedeţi mai jos. Mă obligă să fiu destul de matinală, dar îmi place. În primul panel, de la 10:00 la 12:00, ni se va vorbi despre trendurile în social media de anul acesta, ce mai înseamnă, de fapt, social media şi cât de importantă a ajuns ea în activitatea oricărui business. Speakerii îmi sunt cunoscuți, i-am văzut la nenumărate conferinţe, dar sunt oameni care au mereu ceva nou de zis şi îi ascult cu nesaţ.

social media summit

După primul panel, avem şi prima pauză de cafea, în care fug repede, repede să îmi iau porţia de energie şi să văd cine a mai venit la conferinţă, pe cine mai cunosc, cu cine mai fac schimb de cărţi de vizită. Şi urmează cel de-al doilea panel. Aici aflăm despre viața bloggerilor, despre companiile care lucrează cu bloggeri şi ceva concluzii ale anului 2015 pe această nişă.

social media summit

Vine şi a doua pauză de cafea, moment în care mă ocup repede să postez ceva pe Facebook şi pe Twitter pentru cei care vor să afle ce s-a vorbit la conferinţă şi mă pregătesc pentru ultimul panel. Adică pentru ce vedeţi mai jos.

social media summit

 

Practic, v-am expus programul meu din data de 19 februarie 2016. Şi hai să vă arăt şi nişte fotografii care au surprins vibe-ul de la ediţia trecută. 🙂

social media summit

social media summit

social media summit

social media summit

social media summit

 

Sursa foto: Revista Biz

3 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights