Skip to main content

Well, hello there…

În articolul de azi îţi povestesc despre cum mi-am setat aşteptări de la anul 2017. Sau, mai bine spus, despre cum mi-am setat aşteptări de la mine. Dar mai inteligent ca anul trecut. Dacă până acum lista mea de rezoluţii se rezuma, în mare parte, la work, work, work… Ei bine, 2017 se rezumă la well-being, la ceea ce îmi doream dintotdeauna să fac, dar nu aveam curaj, la a mă iubi mai mult pe mine. Se mai rezumă la a nu percepe viaţa ca un set de reguli pe care, dacă le îndeplineşti, îţi sunt asigurate liniştea şi fericirea forever.

Îmi doresc ca viaţa mea să fie o aventură constantă. Vreau să inversez „nu” cu „da”. Şi viceversa. Vreau să spun „nu” atunci când lucrurile nu sunt în regulă şi nu mă fac fericită. Vreau să spun „da” hotărât aventurilor, încercărilor şi noului acum mai mult decât oricând.

bucket list

 

Aşa a luat naştere ideea de Bucket List Jar. E borcanul din poza de mai sus, în care pun bileţele cu tot felul de activităţi, idei, restaurante, mâncăruri pe care aş vrea să le încerc. Săptămânal, voi extrage un bileţel şi voi face ceea ce scrie pe el. Evident, dacă e ceva ce nu îmi permit să fac FIX în acea săptămână – să plec într-o ţară străină sau să merg cu bicicleta, deşi afară ninge şi-s drumurile blocate – voi pune bileţelul înapoi şi voi mai extrage o dată.

Scopul e să am, simbolic vorbind, un loc special pentru dorinţele şi mofturile mele. Un loc în care să le păstrez cu grijă şi să nu uit vreodată de ele. Un loc care să mă asigure că mai devreme sau mai târziu va veni vremea fiecăreia dintre ele.

bucket list

Deja am extras 2 bileţele şi am programat activităţile respective next week.

Prima este să merg la Therme cu nişte prieteni. De când s-a deschis aud ba de bine, ba de rău. However, sunt extrem de curioasă cum e la faimosul complex. Şi chiar îmi doresc să merg perioada asta, cât încă mai e frig şi zăpadă, cu siguranţă e o senzaţie mai specială.

Cea de-a doua activitate e să vizitez câteva galerii de artă din Bucureşti, by myself. Am mai scris asta într-un articol anterior. Din nou, e plănuită pentru weekend-ul viitor şi aştept cu mare nerăbdare.

Plănuiesc să scriu un articol pe luna despre asta şi să te ţin la curent cu modul în care evoluează lucrurile la mine şi să ţin cumva evidenţa a tot ceea ce am reuşit să fac anul acesta datorită Bucket List Jar.

bucket list jar

Mulţumesc din tot sufletul, Elena Corbu Photography, pentru minuatele poze!

P.S. Găseşti borcan din ăsta în Ikea, nu costă mai mult de 10-15 lei.

2 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights