Skip to main content

Doamne, Dumnezeule, cu cât entuziasm am aşteptat acest eveniment. Deşi am fost invitată şi anul trecut, nu am putut să ajung, m-am ofticat şi am zis că anul acesta nu mai ratez. Îmi permit să fiu sinceră şi să spun că mi-au trecut pe la urechi vorbe cum că e un eveniment plin cu gagici care se uită urât şi care bârfesc. În articolul meu nu voi contrazice, dar nici nu voi confirma. Asta pentru că atenţia mea a fost îndreptată în cu totul altă parte.

Nu pot să nu laud din toată inima locaţia evenimentului. Palatul Bragadiru este un loc foarte frumos, elegant, care cere o anumită prezenţă, if you know what I mean. A fost frumos aranjat şi m-a cuprins o vrajă din momentul în care am păşit înăuntru.

Apoi da, am analizat ţinutele frumoase de la eveniment. La urma urmei, vorbim despre un eveniment la care participă femei care scriu despre modă şi frumuseţe. E imposibil să nu apară femei care îţi atrag atenţia şi care arată bine.

Poate cel mai important aspect al evenimentului, mi-au plăcut speakerii şi subiectele discutate. O să îi menţionez pe cei care chiar au atins ceva, atât în sufletul meu, cât şi în mintea mea.

O să încep cu Gabriela Lungu. A redefinit termenul de divă, ceea ce mi se pare extrem de mişto. A făcut în aşa fel încât să fii divă e un lucru demn de respect. A fi divă înseamnă a fi femeie sigură pe tine, puternică, ce îşi doreşte mereu mai mult şi vrea să schimbe paradigmele învechite de gândire. Mi-a plăcut să o ascult, a fost un spirit foarte optimist şi vesel pe scenă şi chiar a completat perfect întregul eveniment.

Marta Lysiak de la Youtube a fost chiar cool. Cu toate că a avut un speech convingător, eu tot nu am curaj să mă apuc de vlogging. ÎNCĂ! Apoi trebuie să îl menţionez şi pe Adam Katz. De nu ştiţi cine e, daţi click pe Le 21eme. Ideea esenţială e că fără ca omul din poză să transmită ceva, fotografia nu are nicio valore. Iar eu sunt întru totul de acord.

În cel de-al treilea panel, ne-a vorbit Alina Gherghe, de la IMALINZ.com. O femeie frumoasă, cu stil şi cu multă inspiraţie de împărţit pentru cei din jurul ei. Este exemplul viu că pasiunea îţi aduce împlinire.

Din păcate, nu am putut rămâne la Gală, pentru că am avut 2 săptămâni extrem de obositoare şi nu m-am simţit în stare. Oricum, am citit pe Facebook, în timp real, pe măsură ce se acordau premiile. Felicitări tuturor! Sunt sigură că fiecare fată a pus un strop de suflet în fiecare proiect şi blog premiat.

Ce-i mai important pentru mine este că sunt hotărâtă să rămân dedicată pasiunii mele, sunt hotărâtă să o duc la un alt nivel şi, poate, anul viitor să mă număr printre nominalizate.

Mai jos, 2-3 frânturi de eveniment, văzute prin lentila aparatului.

P.S. Agenda şi pixul sunt demenţiale, jur!

Digital Divas

Digital Divas

DSC_0114

Digital Divas

Digital Divas

Digital Divas

Mă puteți urmări și pe Facebook, Instagramsi Pinterest pentru mai multe poze, idei și informații. ❤

2 Comments

  • Ioana Alexe spune:

    Mie imi pare extraordinar de rau ca nu am reusit sa ajung anul acesta, cu toate ca aveam invitatie 🙁 La anul sigur nu mai ratez, indiferent de impedimente :*

    • cristiacornea spune:

      Niciodata nu e prea tarziu, iar evenimentul devine mai bun de la an la an, din ce spun ceilalti participanti. So, la anul o sa fie mai misto si ai sa poti sa vii. 😀

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights