Skip to main content

Am avut parte anul ăsta de mulţi Secret Santa şi mai am plănuiţi vreo 2. Dar cel mai palpitant, provocator şi bogat a fost de departe cel de organizat de Ana de la BeautyBarometer. Make-up Secret Santa s-a numit, și nu mai mult de 10 bloggerițe ne-am dat întâlnire, toate cu emoţii, cu pacheţelele în braţe şi cu muuuulta voie bună.

Trebuie să recunosc că am avut mari bătăi de cap cu împachetarea cadoului, iar în dimineaţa de dinaintea evenimentului am schimbat toată tematica, am pus cadoul în altă cutie şi s-au dus de râpă toate eforturile mele de a face ceva handmade.

Glamour make-up a fost dress code-ul, dar cum am venit direct de la birou, la mine a fost mai mult make-up, but no make-up, suficient cât să nu se vadă oboseală.

Odată ajunsă acolo, am găsit un brăduţ atât de simpatic, impodibit de fetele de la Beauty Studio 190, gazda evenimentului. Nu mai spun ce se găsea sub el, căci Moşul a fost mai mult decât fooooarte darnic. Mi-am lăsat şi eu pacheţelul alături de celelalte şi m-am relaxat cu băuturile delicioase de la Sloop şi câteva gustări.

make up secret santa

Ce a urmat a fost un lung şir de discuţii despre produse cosmetice, branduri, dorinţe pentru 2016 şi descoperiri şi amintiri din 2015. Bunul meu prieten Robert Bănuţă de la RB Films a fost prezent pentru a marca momentul în felul lui specific, cu camera video în braţe. Asta înseamnă că în curând vom avea un fel de vlog colectiv al evenimentului, care sunt sigură că o să iasă fantastic, ştiind cum lucrează Robert. Bineînţeles că nu există eveniment fără fotograf, aşa că mulţumiri merg şi către Iulian Sima, care a surprins momentele cheie ale evenimentului.

make up secret santa

Eu, cu lavalieră şi încercând să leg două cuvinte în faţa camerei

Am să vă enumăr sponsorii evenimentului, care au jucat rolul de ajutoare ale lui Moş Crăciun şi care ne-au oferit acele multe sacoşele pe care m-am chinuit să le car acasă: Guerlain, Douglas, Yves Saint Laurent, Clarisonic, Lancome, Collistar, Fa, Deborah, Syoss, minklash.ro, Taft, Oriflame, Avene, Sunstar G.U.M., Infinite Love, magnifiqueskin.ro, TOP Line şi Melkior.

make up secret santa

Cadourile mele de la Make-up Secret Santa

Nu ştiu cum de am avut noroc, dar bileţelul pe care l-am extras corespundea celei mai mari cutii de sub brad. Ştefania de la Stephanine a fost Secret Santa-ul meu şi trebuie să recunosc că mi-au plăcut toate produsele pe care mi le-a făcut cadou. A fost foarte generoasă şi drăguţă, iar cadoul a reflectat chestia asta.

make up secret santa

Tot eu, descoperind cadoul de la Stephanine

anigif3

Cadoul meu de la Stephanine

 

Well, a fost o seară frumoasă, în care m-am simţit foarte răsfăţată şi ca între prietene. Şi aştept cu drag şi alte ediţii, dar şi alte evenimente organizate de Ana, căci se pricepe tare bine la asta.

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights