Skip to main content

Follow my blog with Bloglovin

Acum o săptămână, pe vremea aceasta, căram entuziasmată către birou o punguţă cu produse cosmetice. Urma să merg la cea de-a treia ediţie a evenimentului Beauty Swap by BeautyBarometer şi am avut mai multe emoţii ca prima dată.

Despre conceptul acestui eveniment am mai scris, e un eveniment în care bloggeriţele de beauty schimbă între ele produse cosmetice care nu li se potrivesc sau nu le plac. E o mare nebunie când toate fetele încep să schimbe farduri, rujuri, parfumuri, dar e o nebunie frumoasă, din care aş face parte la nesfârşit. Puteţi citi mai multe despre primele două evenimente aici şi aici.

Spre deosebire de primele două ediţii, aceasta a fost axată mai mult pe schimb decât pe orice altceva. În trecut, am avut parte de ceva speakeri de la diferite branduri sau bloggerite, însă de data aceasta, Ana-Maria Tatucu, organizatoarea evenimentului, a preferat să ne ofere suficient timp pentru networking şi schimburi, lucru care mi se pare rezonabil.

Ca de fiecare dată, am reuşit să cunosc bloggerite noi. Când spun cunosc, mă refer să le cunosc in real life, pentru că în online le urmăresc şi le cunosc parcursul. Şi ca de fiecare dată, a fost o reală plăcere să interacţionez cu ele.

Sponsorii evenimentului cresc de la an la an, semn că brandurile conştientizează importanţa blogosferei şi chiar doresc să investească în această zonă. Am să-i enumăr pentru că ne-au oferit cadouri foarte drăguţe. Din ele vă ofer şi vouă câteva în cadrul unui giveaway, despre care puteţi citi aici.

Aşadar, mulţumiri fie aduse Flormar, Melkior, C-THRUU, Gerocossen, Farmec, Nivea, Bioderma, Uriage, Elmiplant, Biosilk, B.U., Collistar, Softcup, Techir, STR8, VOK, Coty, Famous Luxury. Cred că nu am omis pe nimeni.

Trebuie să o menţionez şi pe Ioana Nae, de la Trăistuţa cu zale, care a făcut cu mânuţele ei câte o brăţară pentru fiecare fată de la eveniment. A mea a fost cu un mesaj: Believe, mesaj care a venit la ţanc. Îţi mulţumesc, draga mea, pentru cadou!

Locaţia a fost una foarte chic şi foarte potrivită evenimentului. Este vorba despre Beauty Studio 190, un salon recent deschis de câteva fete pasionate de make-up şi blogging. Chiar mă bucur că am reuşit să le trec pragul, mă chinui de ceva vreme să fac treaba asta, dar ziua are doar 24 de ore.

M-am întors acasă cu multe punguţe, pline cu produse pe care abia aştept să le încerc. Am făcut şi câteva schimburi, însă nu atât de multe pe cât speram.

Ani, aşteptăm şi următoarea ediţie şi să ştii că deja evenimentul se transformă într-o tradiţie de la care nu voi lipsi.

Kisses and hugs, ladies! ?

beauty swap by BeautyBarometer

beauty swap by BeautyBarometer

beauty swap by BeautyBarometer

One Comment

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights