Skip to main content

Trebuie să recunosc că nu sunt vreun as în utilizarea programelor de editare foto şi de design, însă am găsit câteva fooooarte simple şi suuuuuper simpatice care mă ajută enorm cu vizualurile pentru blog şi o editare basic a fotografiilor. Cum lucrurile nu trebuie ţinute secret, vi le arăt şi vouă, sunt sigură că le veţi găsi utile.

  1. Canva.com

De la infografice, la colaje, coveruri pentru facebook, afişe şi tot soiul de vizualuri, canva.com îţi oferă o grămadă de variante, unele gratuite, altele plătite. Arată ca în imaginea de mai jos, unde puteţi vedea şi nişte încercări ale mele, atât pentru job, cât şi pentru blog. Poţi să adaugi propriile tale imagini, le poţi folosi pe ale lor, e destul de simplu de folosit.

canva.com

2. Picmonkey.com

Aici poţi să editezi poze, să faci colaje sau chiar să faci un vizual de la 0. Ai varianta moca, dar și varianta plătită. Eu îl folosesc de mulţi ani şi chiar sunt mulţumită de ceea ce oferă.

picmonkey.com

3. Fotojet.com

Este un program asemănător canva.com. Cu ajutorul lui mi-am făcut atât coverul pentru profilul meu de facebook, cât şi coverul pentru pagina de Facebook a blogului. Spre deosebire de cele de mai sus, acesta are toate resursele gratuite.

fotojet.com

4. Piktochart.com

Eu am folosit acest program pentru infografice, dar ai mai multe posibilităţi. Poţi face şi afişe, prezentări şi tot felul de grafice. Ai, de asemenea, variante gratute, dar şi cu plată.

piktochart

5. Easel.ly

Acest progrămel este tot pentru infografice. Îmi aduc aminte că l-am găsit atunci când căutam ceva soluţii creative pentru un articol pentru prima mea participare la Superblog. Şi mi-a adus chiar locul 1 la proba respectivă.

P.S. Are multe template-uri gratuite.

1234567

 

 

6. http://www.coprinted.com/

 

 

Dacă mai știți altele, vă rog din toata inimioara mea să mi le spuneți și mie!! 😀

3 Comments

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights