Skip to main content

Hey there! Cum a fost weekend-ul vostru? Pe al meu l-am dedicat în totalitate unui curs de Google AdWords. Mi-am propus ca de fiecare dată când am puţin liber şi ocazia să fac ceva nou, to just go for it! Nu mai spun că un curs de AdWords era mai mult decât necesar, dat fiind domeniul în care mă învârt. Ei bine, mai prinsesem eu câteva noţiuni din auzite, de ici-de colo, însă niciodată nu am testat efectiv această modalitate de publicitate.

google adwords

Așa se face că sâmbătă am pornit încă de dimineață spre Evolve Center, în zona Sala Palatului, unde aveau să se țină cursurile de Google AdWords, cursuri de marketing online marca Rezistenta-online.ro . Am trecut pe la Second Cup să îmi iau doza de survival juice, aşa cum îmi place mie să numesc cafeaua. Şi am ajuns la 10:00, pregătită să îmi iau notiţe. Acolo am întâlnit încă 3 oameni la fel de concentraţi şi o profesoară, Cătălina Mărușter, foarte cute şi blândă. Am ştiut că va fi o zi drăguţă. Totul a continuat duminică după-amiază, de la 15:00 la 19:00, ceea ce e de apreciat pentru că am apucat să îmi beau cafeaua ca o leneşă ce sunt.

 

Agenda cursului arată cam așa:

google adwords

google adwords

Noţiunile nu au fost greu de asimilat, însă este adevărat că trebuie să ştii limba engleză la un nivel basic pentru a înţelege termenii specifici. De asemenea, este indicat să ai laptopul personal cu tine pentru că după partea teoretică urmează partea practică, în care îţi vei face un cont de Google AdWords pentru afacerea/publicaţia ta şi vei simula prima reclamă plătită pe Google. Poţi oricând să pui întrebări şi să ceri sfaturi Cătălinei, care trece pe la fiecare participant pentru a vedea cum se descurcă şi unde trebuie aduse îmbunătăţiri.

De asemenea, dincolo de cursul propriu-zis, Cătălina ne-a oferit câteva surse de informare pe domeniu. Voi face o faptă bună şi vi le voi expune şi vouă aici:

http://adwords.blogspot.ro/

http://searchenginewatch.com/ppc 

http://www.ppchero.com/ 

http://www.boostctr.com/blog/ 

În plus, există şi un grup pe Facebook al tuturor cursanţilor, unde se pot pune întrebări şi se poate primi ajutor în continuare.

Ceea ce mi-a mai plăcut foarte tare este că nu se acceptă un număr mai mare de 10 cursanţi, tocmai pentru a exista timp pentru fiecare omuleţ în parte să înţeleagă şi să pună câte întrebări are nevoie.

Îi recomand din toată inima, mai ales că au multe cursuri faine: SEO, Social Media, E-commerce şi Analytics şi tot, tot, tot ce vrei să ştii despre online.

Cheers!

Leave a Reply

Verified by MonsterInsights